İSTANBUL / SANCAKTEPE - Nermin Ahmet Hasoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Okulumuzda lise kademelerine deneme sınavı uygulandı.

Ekm

Okulumuzda resim öğretmenimizin ve öğrencilerimizin emeğiyle yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu resimler sergilendi.

Ekm

100. yıl Cumhuriyet kupası “Satranç Turnuvasına “öğrencilerimiz katılım göstermiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda "Okul Başarısında Ailenin Rolü" adlı seminer düzenlenmiş tir. Sayın Cüneyt İnce hocamıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

Bu sene yapılan ilk deneme sınavımızda başarılı olan öğrencilere  Başarı Belgeleri verildi.

Ekm

Okulumuzda Türkiye geneli deneme sınavı yapıldı.

Ekm

Bakanlığımıza bağlı bir proje kapsamında Nermin Ahmet Hasoğlu Kız Anadolu İHL ailesi olarak bugün eğitim ve öğretimimize sabah sporuyla başladık.

Ekm

Mevlid-i Nebi kutlamaları kapsamında ilçemiz Sancaktepe Müftülüğü işbirliğiyle okulumuzda seminer düzenlendi.

Eyl

Öğrencilerimiz güne sıcak çorba içerek başladı.Sancaktepe belediyemize teşekkür ederiz.

Eyl

Ötelerin ötesinde,nurlu yaratılışın temsilcisi.

Bitmeyen merhametin, parlayan güneşi.

Allah'ın habibi Resûllerin efendisi,

Yol göstericimiz,canım peygamberim.

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı Mevlid-i Nebî Haftası programımızı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirdik. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Eyl

Mevlid-i Nebi haftası okulumuzda coşkuyla kutlanıyor.Sınıflarımızda Efendimiz Hz.Muhammed(SAV)'i anmak için pano çalışmaları yapıldı.Öğrencilerimize okulumuzdaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz önderlik etti.Tüm veli ve öğrencilerimizin Mevlid kandili mübarek olsun.

Eyl

Okulumuz bahçesi, Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenip boyandı.

Eyl

Türk Dil Bayramı olarak kutladığımız 26 Eylül Türk Dili Kurultayı açılış gününün 91.yıl dönümü okulumuzda kutlandı.

Sayın velilerimiz,

Öğretmenlerimiz ile öğrenclerimiz hakkında bilgi almak ya da bilgi vermek için lütfen aşağıda belirtilen tabloya göre okula geliniz.Tabloda öğretmenlermizin boş olduğu, sizinle daha verimli iletişim kurabileceği saatler mevcuttur.