İSTANBUL / SANCAKTEPE - Nermin Ahmet Hasoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

02163119027
Osman Gazi Mh. Genç Osman Cd. No 6 Sancaktepe İstanbul
Vizyon
Kendini gerçekleştirmiş, potansiyelinin farkına varmış, geleceğini şekillendirecek imkân ve şartları en üst düzeyde kullanabilecek yetenek ve yeterlilikte bireyler yetiştiren örnek bir imam hatip ortaokulu olmaktır.
Misyon
Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının tanımladığı nitelikte Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı ülkesini seven, bilgili, donanımlı, ahlaklı ve üretken, değişen dünyayı kendi milli kültürünün katalizöründen geçirebilme, kendi kültürünü yeniden üretebilme ve bu şekilde başı dik, çağdaş evrensel kültürü şekillendirmeye namzet hale gelecek insan yetiştirmektir.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tekli
Doğal Gaz
Ulaşım
Okulumuz önünden Kartal-Paşaköy dolmuşları ve okulumuz önündeki Nermin Ahmet Hasoğlu İmam Hatip Ortaokulu İETT Durağından 18Y, 11V, 19V, 122V, 132N, 18YS hatları geçmektedir.Ayrıca okulumuza yakın olan İETT Beyti Sokak Durağından geçen 131V, 320A ve 131A otobüsleri ilede 7 dakikalık yürüme mesefasiyle okulumuza ulaşım sağlanabilir.
Okulumuzda servis hizmeti bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
OSMANGAZİ MAH. GENÇ OSMAN CAD. NERMİN AHMET HASOĞLU İMAM HATİP ORTA OKULU BLOK NO: 6 İÇ KAPI NO: 1 SANCAKTEPE / İSTANBUL
Okulumuz ilçe merkezine yaklaşık 4 km uzaklıkta bulunmaktadır.
LİSE:80 ORTAOKUL:100