İSTANBUL / SANCAKTEPE - Nermin Ahmet Hasoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Murat ÇELEBİ - Okul Müdürü

1988 yılı Samsun Çarşamba doğumluyum. Durusu İlköğretim Okulunu bitirdikten sonra Çarşamba Lisesinden mezun oldum.

2014 yılında   Karadeniz teknik üniversitesi Orta Öğretim Sosyal Alanlar Eğitimi Bölümü Coğrafya Öğretmenliği Lisansla Birleştirilmiş Tezsiz Yüksek Lisans Bölümünden mezun oldum.

2017 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet bölümü,

2018 yılında İstanbul Medeniyet Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi, Eğitim Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans Programını tamamladım.

2023  yılında Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu yönetimi bölümünden mezun oldum.

Meslek hayatımda sırasıyla Ağrı-Patnos, Sakarya-Karasu, Sakarya-Kaynarca ve İstanbul- Ataşehir ilçelerinde farklı türde okullarda Coğrafya Öğretmeni olarak görev yaptım.

2018-2023 yılları arasında İstanbul-Sancaktepe Samandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yaptım.

2023-2024 Eğitim öğretim yılında Sancaktepe Nermin Ahmet Hasoğlu Kız Anadolu Lisesinde okul müdürü olarak göreve başladım.

2022 yılı Yurtdışı Öğretmenlik sınavını kazandım ve Suudi Arabistan Grubunda atama sırası beklemekteyim.

2023 yılında MEB Eğitim Müfettiş Yardımcılığı sınavını kazandım ve Trabzon İl MEM emrine Eğitim Müfettiş Yardımcısı olarak atandım ancak aile mazereti nedeniyle kararnamemi iptal ettirdim.

Meslek hayatımda; 8 Başarı Belgesi, 2 Üstün Başarı Belgesi ve 2 Maaşla Ödüllendirme aldım.

Evli ve 2 çocuk babasıyım.