İSTANBUL / SANCAKTEPE - Nermin Ahmet Hasoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

5. SINIF KAYIT KABUL SINAVI DUYURUSU

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Okulumuza Kayıt olacak  5.Sınıfa  Kız Öğrencilerimize yönelik Kayıt Kabul Sınavı Başvuru için Kayıt Linki ve Karekodu Kullanabilirsiniz.

SINAV TARİHİ :05 MAYIS 2024

SINAV ZAMANI:10.00

SINAV YERİ: NERMİN AHMET HASOĞLU KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Sınav zamanından en az 30 dk önce okulda olunması gerekmektedir.

Eyl

Sevgili çocuklar aşağıda verilen kademelerden ait olduğunuz kademeyi seçiniz.Açılacak olan  dosyadan sınıfınızı bulup Pazartesi günü başlayacak olan eğitim ve öğretim gününe hazırlığınızı yapınız.

Yeni bir eğitim yılınının 2.döneminde  hepinize başarılar diliyoruz.

05 Şubat 2024 Tarihi itibariyle geçerli ders programı.

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ;

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARI TAKVİMİ AŞAĞIDA YAYINLANMIŞTIR. AYRICA OKUL PANOLARIMIZDA DA MEVCUT OLUP ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULMUŞTUR. SORUMLU DERSİ OLAN ÖĞRENCİLER BELİRTİLEN SINAV SAATİNDE HAZIR BULUNMALARI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

OKUL İDARESİ.

Değerli Velilerimiz;

17.11.2023 Pazar günü saat 11.00'da okulumuzda asagıdaki gündem maddeleri dogrultusunda 2023-2024 egitim ögretim yılı 1. Dönem veli toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizin toplantımıza katılmalarını önemle rica ederiz.

Murat ÇELEBI